Dünya Ticaret Örgütü (WTO) ve gümrük birliği sürecinde Türk tekstil ve Konfeksiyon sektörü ve Denizli örneği - Kurtyemez, Sezgin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Dış ticaret; GÜMRÜK BİRLİĞİ; TEKSTİL-TÜRKİYE; Ticaret