Hakimşah el- Kazvini ve ‘’Kitabu’r- rabt beyne’s-suver- i ve’ l- ayat’’ adlı eseri - el-kazvini ve ‘’Kitab’r-rabt Beyne’s-suver-i ve’ l-ayat’’ adlı eseri - Fani, Eyüp Sabri (My University, 1991)
unknown
Keywords: Hadis; İslam Dini; Kur’an; Tefsir