Re: Effects of hemodilution and transfusion on acute renal injury and Neutrophil Gelatinase-Associated Lipocalin [Re: Kardiyopulmoner baypas sırasındaki hemodilüsyonun ve transfüzyonun akut renal hasar gelişimine ve Nötrofil Jelatinaz İlişkili Lipokalin düzeyine etkisi] - (:unkn) unknown (AVES Ibrahim Kara, 2015)
[No abstract available]