Bilgisayar yazılım dillerinden Basic Programlamanın işletmelerde meslek eğitimi kanununa uygulanması - Yalçın, Fatih (My University, 1989)
unknown
Keywords: BİLGİSAYAR-PROGRAMLAMA DİLİ-BASIC; BİLGİSAYAR,İŞLETMELERDE