Tanzimat döneminden günümüze kalan İstanbul sarayları (1839-1876) - Ülgen, Aygün (My University, 1988)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Konutlar ve ilgili binalar; Mimarlık; Saraylar; SARAYLAR-OSMANLI İMP