Antimikrobiyal etki göstermesi olası bazı 2-sübstitüeamino-5-(3-asetiloksi-2-naftil)-1,3,4- tiyadiazollerin sentezleri - Duran, Arzu (My University, 1999)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Kimya, Tıbbi ve farmasötik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri