Radyasyonun kemik iliği ve CD34+ hücreler üzerine olan olumsuz etkisinin önlenmesinde amifostine’ nin rolü (Ex- Vivo çalışma) - Çetiner, Mustafa (My University, 2000)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Hematoloji; İç hastalıkları; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri