Tarihsel süreç içinde dönemlerin sosyo- kültürel oluşumlarının tanığı olarak mobilya - Eti, Meltem (My University, 1996)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Mobilya; Mobilya ve aksesuvarları