Türkiye hentbol federasyonunun idari ve mali yönden incelenmesi ve yeniden yapılanma önerileri - Erkut, Fahri (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Hentbol; SPOR FEDERASYONLARI-HENTBOL; SPOR-HENTBOL-FEDERASYON; Top oyunları