Türkiye’de tekstil sektöründe faaliyet gösteren küçük ve orta boy işletmelerin mali yapılarının incelenmesi - Memiş, Selva (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Küçük Ve Orta Işletmeler; Mali yönetim; MALİ YÖNETİM; Organizasyon ve finansman; TEKSTİL