Türkiye’de 1980 sonrası yabancı bankacılık - Özen, Yıldız (My University, 1991)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK-TÜRKİYE-YABANCI BANK; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Uluslararası bankalar ve bankacılık