VAKALARLA ÜREME HAKKI VE ETİK SORUNLAR - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Üreme sağlığı hizmetlerinde, aile ve toplumsal yaşam koşulları ya da bazı yasaların getirmiş olduğu zorunluluklar sağlık çalışanlarını etik sorunlar ile karşı karşıya bırakmaktadır. Çalışmamızda sahada karşılaşı- lan bu gibi örneklere yer verilerek etik ve yasal değerlendirmelere yer verilmiştir.

Obligations in reproductive healthcare services, entailed by familial and social living conditions or some laws presented healthcare professionals with ethical problems. Our study included ethical and le- gal considerations by addressing such examples encountered in the field.
(REPRODUCTIVE RIGHTS AND ETHICAL PROBLEMS WITH CASES)
Keywords: Tıbbi Etik; Genel ve Dahili Tıp; Hukuk