İbn Tufeyl’in hayatı ve felsefesi - Alper, Ömer Mahir, 1967- (My University, 1993)
unknown
Keywords: anı; Biyografi; Diğer dinlere inananlar; Dini liderler ve düşünürler; FELSEFE-İSLAM FELSEFESİ; İBN-İ TUFEYL; İslama inananlar