Geçmişten günümüze ağaç gravür ve ağaç baskı - İşler, Ahmet Şinasi (My University, 1997)
unknown
Keywords: AĞAÇ İŞİ; Baskı işleri ve baskılar; GRAVÜR SANATI; Güzel ve dekoratif sanatlar; Kabartmalı baskılar