Türk tekstil ve hazır giyim endüstrilerinde rekabetçi üretim yöntemlerinin uygulanması - Sadıkoğlu, Hatice (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; TEKSTİL ENDÜSTRİSİ_TÜRKİYE; Üretim yönetimi