Bazı analjezik ilaç maddelerinin analizleri. - Doğan, H. Neşe (My University, 1994)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; İLAÇ-MADDE ANALİZLERİ; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri