Processıng and characterızatıon of foam glass - Şahin, Aylin (My University, 2017)
Bu çalışmanın amacı, farklı saflık dereceleri (%), kompozisyonlar (ağ. %) ve sinterleme sıcaklıkları (°C) kullanılarak cam köpük malzemesinin geliştirilmesine yönelik üretim yöntemlerinin araştırılmasıdır.

The aim of this study is that developing a foam glass material by investigating production methods with using different purity grades (%), compositions (wt. %) and sintering temperatures (°C).
Keywords: Cam köpük; Metalurji, Mühendislik; silicon carbide; Silisyum karbür; Silisyum karbür Foam glass; Üretim; Yalıtım malzemeleri; Yöntemler