İzmir pamuk borsasının etkinleşememe ve gelişememe nedenleri, çözüm önerileri - Saygılıer, Gökçe Deniz (My University, 2009)
unknown
Keywords: Pamuk; Vadeli İşlemler; Yatırım Yönetimi; Yatırım Yönetimi_Pamuk