İkinci basamak sağlık kuruluşunun aile planlaması polikliniğine kürtaj (istemli düşük) olmak üzere başvuran kadınların demografik özellikleri. - Ilgın, Berna (My University, 2001)
unknown
Keywords: Halk Sağlığı