Pulmoner embolinin pulmoner arter dallarındaki dağılımının belirlenmesinde tek dedektör ve çok dedektör sıralı bilgisayarlı tomografi cihazlarının karşılaştırılması - Evcin, Ebru Banu (My University, 2004)
unknown
Keywords: Radyodiagnostik