Türk sigorta sektöründe hayat sigortalarının fon yaratma kapasitesi, yaratılan fonların finansal piyasalarda değerlendirilmesi ve hayat sigortalarında kar payı - Yücel, Esra Denizci (My University, 1998)
unknown
Keywords: SİGORTA, HAYAT