Yüksek sıcaklık süperiletkenlere kaplama olarak kullanılan gümüş ve gümüş alaşımlarının magneto dirençlerinin sıcaklık ve magnetik alana bağlı olarak değişimlerinin incelenmesi - Dur, Osman (My University, 1998)
unknown
Keywords: Fizik; Isı; Isı transferi; Süper iletkenler