Takayasu arteritinde klinik, anjiografik ve genetik değerlendirme - Bıçakçıgil, Müge (My University, 2002)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri