Avrupa Topluluğu 1992 tek pazar hedefinde;sermayenin serbest dolaşımı ilkesi,sermaye piyasalarının entegrasyonu ve Türkiye’nin durumu - Varış, Meral (My University, 1990)
unknown
Keywords: A.E.T.-SERBEST DOLAŞIM