İş tatmininin çalışma yaşamı üzerindeki etkileri ve Türkiye’deki uluslararası fast food restaurantlarında çalışan personelin iş tatminiyle ilgili bir araştırma - Pusat, Aytül (My University, 1992)
unknown
Keywords: ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ-İŞ TATMİNİ