İşletme yönetiminde yeni bir düşünce ve işlev : halkla ilişkiler - Taş, Alev (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; HALKLA İLİŞKİLER-İŞLETMELER; İŞLETME YÖNETİMİ_İLETİŞİM; Yürütmenin yönetimi