Türkiye ile Avrupa Birliği ülkelerinde müzik öğretmeni yetiştirme programlarının karşılaştırılması: (Almanya, Avusturya ve Polonya örneği) - Kılbaş, Mehmet (My University, 2007)
unknown
Keywords: Avrupa Birliği_Müzik_Türkiye; Eğitim_Müzik; Müzik_Öğrenim ve Öğretim; Müzik_Öğrenim ve Öğretim_Türkiye; Öğretmenler_Müzik