Nd: Yag lazerin kök kanalları ve dentin tubulusları içerisindeki mikroorganizmalar üzerine etkisinin in vitro olarak incelenmesi - Berkiten, Mustafa (My University, 1998)
unknown
Keywords: DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ