Devamlı-kombine hormon replasman tedavisinde kanama - İnal Yalçın, Şebnem (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; KADIN HASTALIKLARI; Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri