Ashab döneminde evlilikler - Akbaş, Mehmet (My University, 1998)
unknown
Keywords: Din; Hz. Muhammed’in ailesi ve yakınları (Ehl-i beyt); İslam Dini; İslam dini tarihi ve Siyer; İslam Tarihi; Siyer-i Nebevî; Şemâil-i şerîfe