Dağıtım kanallarında güç ilişkisi ve Türkiye’deki petrol dağıtım şirketleri üzerine bir uygulama - Erdem, Ayhan (My University, 1999)
unknown
Keywords: Dağıtım kanalları; DAĞITIM KANALLARI; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PETROL-ŞİRKETLER-TÜRKİYE