Spor yönetimi organizasyonu, ekonomik birim olarak spor işletmeleri ve uygulamadan bir örnek - Biçer, Turgay (My University, 1994)
unknown
Keywords: Genel yönetim; SPOR-SPOR İŞLETMELERİ; SPOR-YÖNETİM; Yürütmenin yönetimi