Sürekli ayaktan periton diyaliz(CAPD) hastalarında geri alınan diyalizat sıvısındaki endotoksin düzeyinin gram negatif peritonitin erken tanısındaki değeri - Muhammed, Khalıfa Omar (My University, 1998)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; İç hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri