Kredi kartlarının(kredi kartı kuruluşları,kredi kartı aracısı bankalar ve kredi kartı katılımcısı kuruluşları) hesap ilişkileri ve muhasebeleştirilmesi - Samur, Muharrem (My University, 1992)
unknown
Keywords: BANKACILIK-KREDİ KARTLARI