Atatürk müzik ilkeleri doğrultusunda, bugüne dek yetişmiş kompozitörlerimizin piyano edebiyatına katkılarının incelenmesi, sonuçlarının hangi aşamada olduklarının araştırılması ve düşünceleriniz. - Yonat, Dilek (My University, 1987)
unknown
Keywords: Müzik; MÜZİK-PİYANO-KOMPOZİTÖRLER