Divan mecmualarında Edirneli Nazmi : inceleme, metin, indeks - Bilecik, Fahrünnisa (My University, 1991)
unknown
Keywords: 9 - 10. yy; DİVAN EDEBİYATI; Edebiyat; EDİRNELİ NAZMİ; İslamiyetten sonra; Türkçe tiyatro