Müzik öğretmeni adaylarının mesleğe karşı tutum ve ders çalışma yaklaşımlarının incelenmesi - Hüzmeli, Işıl Cilli (My University, 2017)
Öğretmen adaylarının mesleğe karşı tutumları ve ders çalışma yaklaşımları onlarınakademik ve mesleki hayatları açısından önem arzetmektedir. ABSTRACT Teacher candidates' attitudes towards the profession and their approach to study areimportant for their academic and professional lives.
Keywords: Attitudes; ders çalışma yaklaşımları Music education; Eğitim ve öğretim; Müzik; Müzik eğitimi; Öğretmenler; Studying Approaches; tutum; Türkiye; Yetiştirilmesi