Serigrafi baskı ile basılan porselen çıkartması ve ipek sıklığının baskı kalitesine etkisinin incelenmesi - Sözen, Muharrem (My University, 1993)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; FEN BİLİMLERİ; Güzel ve dekoratif sanatlar; MATBAACILIK-BASKI TEKNİKLERİ