A qualıty orıented sustaınabılıty approach to supply chaın management systems - Erdil, Ayşenur (My University, 2017)
Sürdürülebilirlik yaklaşımı, dünya için büyük önem taşırmaktadır ve bu kapsamda farklı koşulları, değişiklikleri ve dönüşüm hareketlerini destekler.

Sustainability approach is of major importance to the world and supports different condition, changes and conversion movements as sustainability perception.
Keywords: Artificial Neural Network (ANN); Endüstri, Mühendislik; Forecasting Technique; İstatistiksel Analiz; Paradigm; Paradigma; Social Economic Systems; Sosyal Ekonomik Sistemler; Statistical Analysis; Supply Chain Management; Sustainability; Sustainable Supply Chain Management; Sürdürülebilir Tedarik Zinciri Yönetimi; Sürdürülebilirlik; Tahmin Tekniği; Tedarik zinciri; Tedarik Zinciri Yönetimi; Yapay Sinir Ağı (YSA); Yönetim