Roziglitazonun sıçanlarda metionin ve kolinden yoksun diyetle geliştirilen non-alkolik steatohepatit modeli üzerine etkisi - Tahan, Veysel (My University, 2006)
unknown
Keywords: Gastreenteroloji; İç Hastalıkları; Tıp