Özel Hukuk İ şlemlerinin (Tasarruflarının) İ ptaline İ lişkin Davaların Vergi Hukukuna Yansımaları - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Alacaklılardan mal kaçırmak amacıyla yapılan birtakım şüpheli tasarrufların, tasarrufun iptali da- vası yolu ile iptal edilebilmeleri imkânı alacaklılara ve amme idarelerine tanınmıştır. Amme alacakla- rının güvence altına alınması maksadına yönelik olarak 6183 sayılı kanunda tasarrufun iptali davası düzenlenmiştir.

It has been organized the possibility of an- nulment proceedings can be canceled by way of savings for the purpose of saving the suspected hi jackers goods from creditors to creditors and public administrations. Safeguarding public claims of savings in case of cancellation in Law No. 6183 for the purpose of law is regulated.
HOW TAXES AFFECT THE CASE LAW CONCER- NİNG THE ANNULMENT OF CİVİL PROCEEDİNGS
Keywords: Tarih