Günümüzde İstanbul’daki Protestan kiliseleri - Malkoç, Mustafa Numan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Din; Hristiyanlık; Kıta kaynaklı Protestan tarikatlar ve ilgili kuruluşlar; Protestan Kilisesi