Safra yolları atrezili sıçanlarda kupffer hücresi inaktivasyonunun etkileri - Özgüven, Evin (My University, 1995)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-PEDİATRİ-GASTROENTEROLOJİ