Yatırım projelerinin değerlendirilmesinde maksimum entropi yöntemi ile çok ölçütlü çözüm yaklaşımı - Dinçer, S.Erdal (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2005)
Bu çalışmada, belirsizlik altında yatırım projelerinin değerlendirilmesinde çok ölçütlü bir yöntem olan Maksimum Entropi yöntemi ele alınarak işleyiş adımları açıklanmaya çalışılmış ve gerçek bir yatırım projesine uygulanmıştır.