Metal oyma basma teknikleri ve bu tekniklerle şekillendirme ve anlatım olanakları - Özdilek, Erkan, 1959- (My University, 1990)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; GRAFİK-BASKI TEKNİKLERİ; Güzel ve dekoratif sanatlar; Metal oyma