finansal belgelerin arşivcilik açısından önemi: serbest muhasebeci ve mali müşavirlik kurumlarının kayıtları - Doğan, Özge (My University, 2019)
Bu tez de, finansal belgelerin arşivcilik açısından önemi: Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik kurumlarının kayıtları üzerinde çalışılmıştır. Muhasebeye konu olan evrakların işleyiş ve muhafaza edilme süreçleri belge, dosya ve arşiv yönetimi prensiplerine göre ele alınmıştır.

This thesis has studied the importance of financial records with regard to record keeping, the records of independent accountant and public accountant institutions. The records that have been the subject of accounting in terms of process and preservation have been handled with reference to the principles of file and archive management.
Keywords: Accountin Gand Computer System; Archival Management; Arşiv Yönetimi; Belge Yönetimi; Dosya Yönetimi; File Management; Muhasebe ve Bilgisayar Sistemi; Records of Independent and Public Accountant Foundations; Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik Kurumlarının Kayıtları Records Management