L’organısatıon Alevıe-Bektachıe (Alevi-Bektaşi Örgütlenmesi) - Yücel, Hakan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Alevilik; Devletin örgütlü guruplarla ilişkisi; Dini örgütler ve guruplarla ilişki; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Toplum bilimleri