Üniversiteler için Türk dili kompozisyon bilgileri - BABACAN, MAHMUT (Akademik Kitaplar, 2021)
Bir insanın kullandığı dil, kişiliğinin önemli bir göstergesidir. Ancak kimi insanlar içlerinde taşıdıkları değerli bilgileri ve birikimlerini söylemeye ve yazmaya cesaret bulamazlar. Bu kitap bilgi ve birikimli olup söylemek ve yazmak istediği duygu ve düşüncelerini ifade etmeleri için onlara cesaret verecek; dinleyerek, okuyarak ve izleyerek edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri yazılı ve sözlü olarak anlatabilmeyi sağlayacaktır.