Osmanlı taşra teşkilatında İçel Sancağı (1500-1584) - Çelik, Şenol (My University, 1994)
unknown
Keywords: ŞEHİR TARİHLERİ-İÇEL; Tarih_Ekonomi_Osmanlı İmparatorluğu, 1299-1918; TEŞKİLAT TARİHİ_Osmanlı İmparatorluğu, 1299-1918