Murad Molla Kütüphanesi’ndeki kelam kaynaklarının tanıtım ve tavsifi - Kahraman, Mustafa (My University, 1993)
unknown
Keywords: Akâid ve Kelâm; Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-KELAM-KAYNAKLAR; Kelam tarihi ve biyografyalar; KÜTÜPHANE KATALOGLARI